Κιναλ Αποτελεσματα / Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Απόλυτη κυριαρχία» - ΤΑ ΝΕΑ / Thetoc team published 05 δεκ.

Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Με πάνω από το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών . Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Î'ΠΟΤΕΛΕΣΜÎ'ΤÎ' Î'ΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟÎ
Î'ΠΟΤΕΛΕΣΜÎ'ΤÎ' Î'ΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟÎ"ΩΝ 2019 - Destanea from www.destanea.com
Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Thetoc team published 05 δεκ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Με πάνω από το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών .

Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Thetoc team published 05 δεκ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Με πάνω από το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών .

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Î'ΠΟΤΕΛΕΣΜÎ'ΤÎ' Î'ΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟÎ
Î'ΠΟΤΕΛΕΣΜÎ'ΤÎ' Î'ΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟÎ"ΩΝ 2019 - Destanea from www.destanea.com
Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Thetoc team published 05 δεκ. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Thetoc team published 05 δεκ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Με πάνω από το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Με πάνω από το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το .

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Πάτρα: ήταν θετικός στον κορωνοϊό και τριγυρνούσε με το
Πάτρα: ήταν θετικός στον κορωνοϊό και τριγυρνούσε με το from pelop.gr
Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Με πάνω από το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Με πάνω από το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών . Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Thetoc team published 05 δεκ. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Στις κάλπες της β' θεσσαλονίκης ψήφισαν 13.782 πολίτες. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του .

Κιναλ Αποτελεσματα / Î"ιαβάστε στα «ΝΕÎ'» της Î"ευτέρας: «Î'πόλυτη κυριαρχία» - ΤÎ' ΝΕÎ' / Thetoc team published 05 δεκ.. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Δείτε πόσες ψήφους πήρε ο κάθε ένας από τους έξι υποψήφιους για την ηγεσία του . Thetoc team published 05 δεκ.

Post a Comment

Previous Post Next Post